1. Icrele de crap se tin cca. o ora in lapte sarat.
2. Intre timp, prazul se taie in rotocoale foarte subtiri.
3. Se scot icrele din lapte, se scurg si se pun intr-un bol de sticla sau portelan. Le stropim din belsug cu suc de lamaie. Apoi, le mixam cateva minute si adaugam prazul. Condimentam cu ghimbir, sare, boia, piper alb si incorporam uleiul.
Se amesteca bine si compozitia rezultata se tine in frigider 2-3 ore, pentru ca toate aromele sa se patrunda.
Preparatul acesta, cunoscut sub denumirea de "Sarutul regelui Neptun", se serveste pe felii de paine prajita, cu ocazia sarbatorii Sf. Valentine's Day.
Insotim aperitivul de un vin alb sec si rece.
Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaUneori cand am pofta de cartofi in unt apelez la acest mod de preparare usor si rapid.
Cartofi cu unt in pergamentO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii