Cuptorul se preancalzeste la 350 F (180C).
Cornul (sau o bagheta scurta) se decupeaza, se decupeaza partial miezul avand grija sa avem pe margini ceva, totusi.
In scobitura cornului asezam cele doua feliute de brie.
Oul cu sare, piper si frisca lichida, se amesteca bine. Ceapa, pancetta, gruyere (parmesan) si ardeiul se toaca mai marunt. Se adauga peste amestecul de ou, se omogenizeaza.
Cornul se stropeste sau se unge cu putin ulei pe margini, se umple cu amestecul de ou, se presara deasupra putin parmesan si se da la cuptor pentru circa 15-20 de minute.
Dupa coacere, se lasa la racit cateva minute, se feliaza in felii late de 2,5-3 cm si se serveste rece sau cald alaturi de o salata sau simplu.
Cantitatile date sant pentru o singura portie
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii