Se fierb cartofii in coaja pana intra furculita in ei. Se curata apoi de coaja si se taie cubulete. Se adauga peste ei ceapa tocata marunt si castraveciorii taiati cubulete. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se amesteca uleiul cu sucul de lamaie pana devine o emulsie.
Se adauga 1 lingurita pasta de ardei iute (sau harissa) si se omogenizeaza bine. Se toarna acest dressing peste salata de cartofi. Ouale se fierb tari in coaja. Se curata si se taie rondele.
Tonul se scurge de lichid. Se sfarma apoi cu furculita si se adauga patrunjelul tocat marunt. Daca e nevoie adaugati sare.
Restul de pasta de ardei iute se amesteca cu 1-2 linguri de apa cat sa devina usor moale, ca un sos.
Se taie mini-baghetele pe lung si se scobeste miezul. Se umplu mini-baghetele cu salata de cartofi peste care se adauga ton sfaramat si apoi felii de oua. Se stropesc cu sos de ardei iute cat doriti.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii