Cartofii ii curatam de coaja, ii spalam si ii punem la fiert in apa rece cu sare. Cind s-au fiert ii scurgem de apa si ii tocam in cuburi mici.
Ouale le fierbem pentru 10 minute dupa care le trecem sub jet de apa recce. (astfel se vor curata mai usor de coaja). Curatam ouale de coaja si le tocam la fel ca pe cartofi, in cuburi mici.
Brinza o dam prin razatoarea mare sau o taiem fisii.
Intr-un bol acoperit cu folie de plastic punem primul strat de maioneza, apoi un strat de oua, un strat de branza si incheiem cu un strat de cartofi.
Dam la frigider pina in momentul servirii.
Rasturnam salata pe o farfurie, indepartam folia si ornam cu patrunjel.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii