Intr-un bol inmuiati painea in lapte pana cand acesta este absorbit. Puneti apoi in blender impreuna cu restul de ingredientele in afara de uleiul de masline. Pulsati pana cand maruntiti acestea apoi adaugati treptat uleiul. Cand obtineti o pasta fina transferati intr-un bol de servire. Personal imi place acompaniat cu rosii sau castraveti.
* Pastrati acoperit la rece.
Salata de icre pe care v-o prezint este inspirata de reteta traditionala greceasca taramosalata de unde atat bulgarii cat si noi romanii am creat propriile noastre variante. Aceasta este varianta mea cu ingrediente adaugate dupa placul meu. Daca sunteti un fan al salatei de icre sper ca si aceasta sa fie pe placul vostru.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii