O salata usor de preparat si plina de savoare.
Curatam pastaile de fasole si le spalam.Intr-o oala punem apa si un praf de sare si cand incepe sa fiarba, punem pastaile. Dupa ce s-au fiert, scurgem apa si le punem intr-o strecuratoare la scurs si le lasam sa se raceasca. Cand se racesc le taiem bucatele mici, adaugam peste ele usturoiul pisat si sare dupa gust.
Maioneza: Punem oul si un praf de sare in vasul blenderului. Mixam cateva secunde si incepem sa adaugam uleiul, incetul cu incetul. La sfarsit adaugam zeama de lamaie dupa gust.
Amestecam pastaile de fasole cu maioneza, adaugam mararul tocat , piper macinat si sare, daca mai este nevoie.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii