Cartofii se fierb cu coaja si putia sare. Dupa ce au fiert se racesc bine.
Cand gata s-au racit se decojesc si se taie cubulete mici intr-un castron. In acelasi castron punem rosiile cepele si ardeii taiate cubulete. Apoi punem oul taiat marunt (dar sa se poata deosebi intre celelalte componente)Amestecam putin si adaugam tonul, sarea, otetul si uleiul.
 Se amesteca bine si se baga la frigider
 Se serveste rece
- otet nu punem mult dupa gust, cat sa ii dea senzatia de salata
 - daca nu avem oua se poate face si fara (e la fel de gustoasa)

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii