Cartofii se fierb cu coaja si putia sare. Dupa ce au fiert se racesc bine.
Cand gata s-au racit se decojesc si se taie cubulete mici intr-un castron. In acelasi castron punem rosiile cepele si ardeii taiate cubulete. Apoi punem oul taiat marunt (dar sa se poata deosebi intre celelalte componente)Amestecam putin si adaugam tonul, sarea, otetul si uleiul.
Se amesteca bine si se baga la frigider
Se serveste rece
- otet nu punem mult dupa gust, cat sa ii dea senzatia de salata
- daca nu avem oua se poate face si fara (e la fel de gustoasa)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii