Ingrediente
● 2 piepti de pui |
● cateva fire de ceapa verde |
● un ardei gras rosu sau portocaliu |
● cascaval - 200 gr |
● sare |
● piper |
● 50 gr unt |
● 2 morcovi |
● 3 linguri ulei |
● o cescuta de vin alb |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h
Se taie pieptul de pui fasii late si se bate cu ciocanul ca ptr. snitele. Se caleste ceapa verde taiata, in unt cu un praf sare, se da apoi la racit. Se taie ardeiul pe lung in fasii subtiri. Pe bucatile de carne se intinde in strat subtire ceapa calita, o fasie ardei gras si un betisor de cascaval, se presara piper si se ruleaza usor apoi se leaga cu ata ruloul in spirala si se aseaza toate in vas de yena pe un pat de morcovi taiati rondele.
Deasupra turnam putin ulei, sare si piper si dam la foc tare 10 minute, apoi micsoram focul inca 20 minute, pana se rumenesc frumos deasupra. La urma turnam putin vin deasupra si dupa 5 minute e gata. Cine doreste poate inveli rulourile in felii de bacon subtiri sau sunca slaba si se leaga la fel cu ata care se scoate cand e gata friptura.
Se servesc calde pe platou cu salata asortata de sfecla rosie, verde, legume sotate si un pahar de vin alb sec. POFTA BUNA!
Regret ca nu am ap. sa le pozez cat de bine arata si ce bune sunt. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rulouri Surpriza" nu uita sa ii faci un review.
Deasupra turnam putin ulei, sare si piper si dam la foc tare 10 minute, apoi micsoram focul inca 20 minute, pana se rumenesc frumos deasupra. La urma turnam putin vin deasupra si dupa 5 minute e gata. Cine doreste poate inveli rulourile in felii de bacon subtiri sau sunca slaba si se leaga la fel cu ata care se scoate cand e gata friptura.
Se servesc calde pe platou cu salata asortata de sfecla rosie, verde, legume sotate si un pahar de vin alb sec. POFTA BUNA!
Regret ca nu am ap. sa le pozez cat de bine arata si ce bune sunt. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rulouri Surpriza" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Tortellini cu spanac in sos de rosii cu oua ochiuri
Osso bucco milanez
Oua posate in sos de rosii cu ardei copt si chiftelute
Bulete de branza si cartofi
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Cornuri cu carnati
Placinta cu branza si gris
Chec umplut cu gem de fructe de padure si ciocolata
Tort aperitiv cu dovleac, crema de branza si mazare
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Rata pe varza acra
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: andraconstantinescu
-
Ciorba dreasa cu oua si perisoare din legume
Concurs - Reteta Lunii / Autor: anisoara67
-
Ciorba de fasole in bol de paine
Concurs - Reteta Lunii / Autor: anisoara67
-
Placinta rulata cu mere si dovleac placintar
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: andraconstantinescu
-
Prajitura cu branza si blat de cacao razuit (Rudy)
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: andraconstantinescu
-
Prajitura saseasca cu branza si stafide
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: andraconstantinescu