Rulouri din ficatei de pui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ficat de pui
  • piept de porc afumat fiert (Keizer)
  • piper pisat
  • castaveti murati si gogosari acri

Mod de preparare

Se spala ficatul si se pune la scurs intr-o strecuratoare.
Dupa ce s-a scurs se aseaza pe un tifon pentru a se zvinta si se presara cu piper pisat.
Pieptul se taie in feliute subtiri.
Se impacheteaza bucatele de ficat in felitele de piept formand un rulou care se prinde cu o scobitoare pentru ca sa nu se desfaca. Rulourile se pun pe o tava si se baga la cuptor unde se tin 15 - 20 de minute.
Dupa ce s-au rumenit se scot si se pun pe un platou ornat cu castraveciori acri si rondele de gogosari acri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa