Rulouri din ficatei de pui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ficat de pui
  • piept de porc afumat fiert (Keizer)
  • piper pisat
  • castaveti murati si gogosari acri

Mod de preparare

Se spala ficatul si se pune la scurs intr-o strecuratoare.
Dupa ce s-a scurs se aseaza pe un tifon pentru a se zvinta si se presara cu piper pisat.
Pieptul se taie in feliute subtiri.
Se impacheteaza bucatele de ficat in felitele de piept formand un rulou care se prinde cu o scobitoare pentru ca sa nu se desfaca. Rulourile se pun pe o tava si se baga la cuptor unde se tin 15 - 20 de minute.
Dupa ce s-au rumenit se scot si se pun pe un platou ornat cu castraveciori acri si rondele de gogosari acri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc