Rulouri cu Legume si Cheddar

Complexitate
redusa
Rulouri cu Legume si Cheddar

Ingrediente

  • 50 g unt nesarat
  • 3 cepe taiate pestisori fin
  • 3 morcovi razaliti
  • 1 ardei rosu taiat bastonase subtiri apoi injumatatite
  • 1 dovlecel mic injumatatit apoi taiat felii
  • 300 g varza taiata fin
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1 lingurita coriandru proaspat macinat
  • 1/2 lingurita enibahar proaspat macinat
  • 20 g ghimbir maruntit
  • 1 catel de usturoi razalit fin
  • 1 lingurita sos de soia ecologic
  • sare de mare fina
  • piper proaspat macinat
  • un praf mic de chili cayenne
  • Pentru asamblare:
  • bucati mici de cheddar
  • 12 foi de placinta la temperatura camerei
  • 100 g unt nesarat topit
  • 1 ou ecologic
  • seminte de floarea soarelui

Mod de preparare

Intr-un wok sau tigaie cu capacitate mare puneti 20 g unt si ceapa. Caliti la foc mic pana cand aceasta este caramelizata si dulce. Transferati-o apoi intr-un bol. Puneti restul de 30 g unt si caliti morcov, dovlecel si ardei aproximativ 10 minute.

Adaugati varza, otetul balsamic, coriandru, enibahar, sosul soia, amestecati bine si mai caliti inca 10 minute. La sfarsit puneti ceapa, sare, piper, usturoi si ghimbir. Dupa 3-4 minute luati de pe foc.
Pregatiti o tava cu folie de aluminiu.

Preincalziti cuptorul la 200 c (gaz 6). Intindeti o foaie de placinta pe masa. Cu o pensula ungeti usor cu unt pe toata suprafata foii apoi asezati o alta foaie peste. Ungeti si aceasta cu unt, aranjati la 5-6 cm de margine aproximativ 3 linguri (sau a 6-a parte) de umplutura lasand liber si pe lateral 5-6 cm apoi aranjati bucati de cheddar.

Pe masura ce impaturiti ungeti foile de placinta cu unt acolo unde acestea se suprapun si nici o parte nu este cu unt.

Pe partea inferioara a rulourilor ungeti cu putin unt apoi asezati in tava. Dupa ce rulourile sunt gata ungeti deasupra cu ou si presarati seminte de floarea soarelui. Coaceti acestea aproximativ 15 minute.

Portii: 6 rulouri
* Tineti foile de placinta acoperite cu un prosop de bucatarie putin umezit pentru a previne ca acestea sa se usuce.
Optional serviti cu salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Fasole cu ciolan afumat

Fasole cu ciolan afumat

Fasole cu ciolan afumat
Tort de biscuiti cu crema de ciocolata si nuci caramelizate - de post

Tort de biscuiti cu crema de ciocolata si nuci caramelizate - de post

Tort de biscuiti cu crema de ciocolata si nuci caramelizate - de post
Biscuiti cu branza si chimen

Biscuiti cu branza si chimen

Biscuiti cu branza si chimen
Cele mai apreciate rețete
Braduti dulci
2
Dulciuri

Braduti dulci

Braduti dulci
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura Sau Rulada cu Mere
4
Dulciuri

Prajitura Sau Rulada cu Mere

Prajitura Sau Rulada cu Mere
Ciocolata de Casa III
5
Dulciuri

Ciocolata de Casa III

Ciocolata de Casa III
Parteneri
Tort cu ciocolata, nuci si banane - reteta cu nr. 400
Bucataras.RO

Tort cu ciocolata, nuci si banane - reteta cu nr. 400

Si-am ajuns si la 400 de retete (desi, dupa mine, era programat sa ajung la numarul acesta prin noiembrie anul trecut, dar...

Tort cu ciocolata, nuci si banane - reteta cu nr. 400
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptor
Culinar.RO

Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptor

Aceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.

Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptor
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post