Rulouri

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -5 felii de cotlet de porc
  • -5 felii de sunca
  • -cascaval
  • -gogosari rosi murat
  • -castraveti murati
  • -oua
  • -faina
  • -pesmet
  • -sare

Mod de preparare

Se bat feliile de cotlet foarte subtire, se pune pe fiecare o felie de sunca la un capat se aseaza cate un bastonas de cascaval, felii subtiri de gogosar rosu si castravete murat si se ruleaza foarte strans. Se dau prin faina, ou si pesmet dupa care se prajesc in ulei pe toate partile.
Dupa racire se taie feliute, se aseaza pe platouri si se servesc la masa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc