Rulada Tiganeasca II

Complexitate
redusa
Rulada Tiganeasca II

Ingrediente

  • se foloseste membrana de carne de pe osanza (iepurele) porcului
  • un carnat de casa
  • 200 gr usturoi
  • piper negru macinat
  • cimbru
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • foi de dafin
  • piper boabe si coriandru se pun de preferat dupa gust

Mod de preparare

Se intinde carnea de porc bine, se unge cu usturoiul zdrobit, sarea, piperul, boiaua si cimbrul, dupa care se pune carnatul in mijlocul acesteia. Condimentele se pun dupa gust sau cate o lingura din fiecare.

Se ruleaza cu grija carnea in asa fel in cat carnatul sa ramana in mijloc. Rulada obtinuta se coase si se pune la fiert in apa cu boabe de piper, foi de dafin si boabe de coriandru. Se lasa la fiert la foc mic pana se patrunde bine, dupa care se raceste si se da la fum.
Se taie feliute subtiri si se serveste ca aperitiv.
Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Prajitura cu foi si crema cu nuca de cocos

Prajitura cu foi si crema cu nuca de cocos

Prajitura cu foi si crema cu nuca de cocos
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Georgiana
4
Dulciuri

Prajitura Georgiana

Prajitura Georgiana
Tarta cu Spanac, Branza si Rosii Cherry
5
Aperitive

Tarta cu Spanac, Branza si Rosii Cherry

Tarta cu Spanac, Branza si Rosii Cherry
Parteneri
Desert tort Un nou inceput de drum
Bucataras.RO

Desert tort Un nou inceput de drum

Pentru ca e vorba de doi tineri care maine isi vor spune DA, pentru toata viata , sper eu, am zis ca e denumirea cea mai buna...

Desert tort Un nou inceput de drum
Prajitura de post, cu suc de rosii
Culinar.RO

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Gustos.RO

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac