- Carnea cu 1/3 unt (margarina) se freaca foarte bine. Se adauga piper.
- Galbenusurile cu 1/3 unt (margarina) se freaca foarte bine. Se adauga putin mustar.
- Brinza cu 1/3 unt (margarina) se freaca foarte bine. Se adauga putina ceapa tocata marunt.
Se unge un celofan cu unt si se intinde compozitia in urmatoarea ordine: carnea, galbenusuri, brinza. Se ruleaza si se da la rece pana a doua zi.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii