Rulada Rece

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 cutie carne 250 g
  • - 6 galbenusuri fierte
  • - 250 g brinza (vaci + telemea)
  • - 1 pachet unt sau margarina
  • - ceapa
  • - mustar

Mod de preparare

- Carnea cu 1/3 unt (margarina) se freaca foarte bine. Se adauga piper.
- Galbenusurile cu 1/3 unt (margarina) se freaca foarte bine. Se adauga putin mustar.
- Brinza cu 1/3 unt (margarina) se freaca foarte bine. Se adauga putina ceapa tocata marunt.

Se unge un celofan cu unt si se intinde compozitia in urmatoarea ordine: carnea, galbenusuri, brinza. Se ruleaza si se da la rece pana a doua zi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa