Rulada de carne tocata

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

este o compozitie de chiftele
2 cartofi cruzi razuiti
paine
carne macinata de vita sau amestec
sare, piper
Umplutura:
ardei gras rosu si galben
feta chesse
3 oua fierte, razalite
patrunjel tocat fin
ceapa tocata fin

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
-Intindeti compozitia de chiftele pe folie de aluminiu si faceti un dreptunghi,puneti gogosari taiati bucatele mici,feta chesse taiata tot cubulete,ouale razalite,si cu ajutorul foliei rulati rulada.

-in tava am pus 1 cana de apa

-am copt 2 rulada odat cealalta fiind umpluta cu ciuperci si cabanos

-se introduce la cutor la 180 grade pentru 1 ora si 10 minute.

Dupa aceea se scoate din cuptor si se mai lasa 15 min la rumenit. Se poate folosi ca aperitiv rece sau cald.

Am facut 2 rulade - una cu oua, branza, ardei rosu...alta cu ciuperci si ardei galben

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rulada de carne tocata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada de carne tocata
html