-Intindeti compozitia de chiftele pe folie de aluminiu si faceti un dreptunghi,puneti gogosari taiati bucatele mici,feta chesse taiata tot cubulete,ouale razalite,si cu ajutorul foliei rulati rulada.
-in tava am pus 1 cana de apa
-am copt 2 rulada odat cealalta fiind umpluta cu ciuperci si cabanos
-se introduce la cutor la 180 grade pentru 1 ora si 10 minute.
Dupa aceea se scoate din cuptor si se mai lasa 15 min la rumenit. Se poate folosi ca aperitiv rece sau cald.
Am facut 2 rulade - una cu oua, branza, ardei rosu...alta cu ciuperci si ardei galben
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii