Rulada de carne tocata

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

este o compozitie de chiftele
2 cartofi cruzi razuiti
paine
carne macinata de vita sau amestec
sare, piper
Umplutura:
ardei gras rosu si galben
feta chesse
3 oua fierte, razalite
patrunjel tocat fin
ceapa tocata fin

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
-Intindeti compozitia de chiftele pe folie de aluminiu si faceti un dreptunghi,puneti gogosari taiati bucatele mici,feta chesse taiata tot cubulete,ouale razalite,si cu ajutorul foliei rulati rulada.

-in tava am pus 1 cana de apa

-am copt 2 rulada odat cealalta fiind umpluta cu ciuperci si cabanos

-se introduce la cutor la 180 grade pentru 1 ora si 10 minute.

Dupa aceea se scoate din cuptor si se mai lasa 15 min la rumenit. Se poate folosi ca aperitiv rece sau cald.

Am facut 2 rulade - una cu oua, branza, ardei rosu...alta cu ciuperci si ardei galben

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada de carne tocata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada de carne tocata