-Intindeti compozitia de chiftele pe folie de aluminiu si faceti un dreptunghi,puneti gogosari taiati bucatele mici,feta chesse taiata tot cubulete,ouale razalite,si cu ajutorul foliei rulati rulada.
-in tava am pus 1 cana de apa
-am copt 2 rulada odat cealalta fiind umpluta cu ciuperci si cabanos
-se introduce la cutor la 180 grade pentru 1 ora si 10 minute.
Dupa aceea se scoate din cuptor si se mai lasa 15 min la rumenit. Se poate folosi ca aperitiv rece sau cald.
Am facut 2 rulade - una cu oua, branza, ardei rosu...alta cu ciuperci si ardei galben
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Un preparat delicios si de efect. Destinat vegetarienilor. Pentru post, inlocuiti branza cu tofu.
Vinete umpluteO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii