Se amesteca carnea tocata cu ciolanul taiat cubulete , cu ciupercile, ouale proaspete si se codimenteaza dupa gust. Intindem foaia de strudel ,asezam umplutura pe ea si punem si cele 3 oua fierte si ne apucam sa il sucim.
Asezam sucitura in forma unsa , o ungem cu ou deasupra si o presaram din abundenta cu seminte de susan si o dam la cuptor.
Foia de umplut:
Amestecam faina cu untura, galbenus de ou, smantana cat cuprinde le framantam bine pana se omogenizeaza.
Intindem foia cat mai subtire si o ungem cu margarina topita apoi o rulam si o lasam la rece cca 2 ore.
Dupa ce am lasat la rece foaia o intindem pe lungimea suciturii si apoi o umplem cu umplutura care o dorim.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii