Se amesteca carnea tocata cu ciolanul taiat cubulete , cu ciupercile, ouale proaspete si se codimenteaza dupa gust. Intindem foaia de strudel ,asezam umplutura pe ea si punem si cele 3 oua fierte si ne apucam sa il sucim.
Asezam sucitura in forma unsa , o ungem cu ou deasupra si o presaram din abundenta cu seminte de susan si o dam la cuptor.
Foia de umplut:
Amestecam faina cu untura, galbenus de ou, smantana cat cuprinde le framantam bine pana se omogenizeaza.
Intindem foia cat mai subtire si o ungem cu margarina topita apoi o rulam si o lasam la rece cca 2 ore.
Dupa ce am lasat la rece foaia o intindem pe lungimea suciturii si apoi o umplem cu umplutura care o dorim.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii