Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosu

Postat pe: 11-08-2018
(0)

Ingrediente

4 oua
150 g smantana
1 plic de praf de copt
sare
5 linguri de faina
200 g piure de spanac (daca este congelet se lasa de seara pana a 2 a zi sa se scurga foarte bine)
1 lingura de ulei
piper
Umplutura:
100 g branza feta
100 g smantana
200 g telemea rasa
200 g ciuperci proaspete
1/2 ceapa mai mica
un strop de ulei
sare
piper
condimente uscate
1 ardei kapia

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

45min
Timp gatire

GĂTIRE

15min
Numar portii

PORȚII

8 portii
Galbenusurile frecate un pic cu uleiul si sarea se amesteca cu piureul de spanac bine scurs, se adauga si smantana, se pipereaza. Albusurile se bat spuma tare cu un pic de sare, se incorporeaza in preparat, apoi se adauga faina cernuta cu praf de copt. Se toarna in tava tapetata cu hartie pentru copt si se da la copt cca. 13 minute. Se desface calda de pe hartie cu lama unui cutit si se lasa sa se racoreasca.
Pregatim umplutura, calind ceapa tocata fin impreuna cu ciupercile felitate si cubulete de ardei kapia, se sareaza si comdimenteaza si se lasa sa scada bine sucul. Se da pe pe foc si se lasa sa se raceasca. Se da la blender branzeturile cu smantana si la urma incorporam si legumele calite. Ungem blatul cu spanac, apoi rulam strans cu ajutorul unui prosop sau chiar cu hartia pentru copt. Se da la rece o ora inante de a felia.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosu" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosu