Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosu

Portii
8
Timp pregatire
45 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
medie
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosu

Ingrediente

  • 4 oua
  • 150 g smantana
  • 1 plic de praf de copt
  • sare
  • 5 linguri de faina
  • 200 g piure de spanac (daca este congelet se lasa de seara pana a 2 a zi sa se scurga foarte bine)
  • 1 lingura de ulei
  • piper
  • Umplutura:
  • 100 g branza feta
  • 100 g smantana
  • 200 g telemea rasa
  • 200 g ciuperci proaspete
  • 1/2 ceapa mai mica
  • un strop de ulei
  • sare
  • piper
  • condimente uscate
  • 1 ardei kapia

Mod de preparare

Galbenusurile frecate un pic cu uleiul si sarea se amesteca cu piureul de spanac bine scurs, se adauga si smantana, se pipereaza. Albusurile se bat spuma tare cu un pic de sare, se incorporeaza in preparat, apoi se adauga faina cernuta cu praf de copt. Se toarna in tava tapetata cu hartie pentru copt si se da la copt cca. 13 minute. Se desface calda de pe hartie cu lama unui cutit si se lasa sa se racoreasca.
Pregatim umplutura, calind ceapa tocata fin impreuna cu ciupercile felitate si cubulete de ardei kapia, se sareaza si comdimenteaza si se lasa sa scada bine sucul. Se da pe pe foc si se lasa sa se raceasca. Se da la blender branzeturile cu smantana si la urma incorporam si legumele calite. Ungem blatul cu spanac, apoi rulam strans cu ajutorul unui prosop sau chiar cu hartia pentru copt. Se da la rece o ora inante de a felia.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
1
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Tartiflette- specialitate Savoyarda
2
Mancaruri cu carne

Tartiflette- specialitate Savoyarda

Tartiflette- specialitate Savoyarda
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
3
Dulciuri

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute

Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
Clatite cu dovlecel si branza
4
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.