Ceapa si ciupercile taiate marunt se calesc in ulei,dupa ce se racesc se strecoara uleiul. 4 galbenusuri se amesteca cu 3 ling. smantana, 100 g. branza de burduf sau cas se amesteca cu ceapa si ciupercile calite se taie marunt ardeii, optional se pot pune si masline.
Separat se bat albusurile spuma cu 3 ling. faina, sare, piper si se amesteca toate la un loc, se unge o tava de cozonac se toarna comp .si se da la cuptor, cca. 20 min.
Se serveste rece.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii