Rulada cu Cascaval si Carnati

Postat pe: 02-03-2012
(0)

Ingrediente

Aluat:
200 g faina
1 ou
sare
cateva lingurite de apa
Umplutura:
350 g carne tocata- porc
vita sau amestec (eu am folosit de vita)
1 ceapa, tocata marunt
2 linguri ulei
1 lingura pasta de rosii sau bulion
cateva linguri supa de vita, legume sau pui
1/2 legatura patrunjel verde, tocat marunt
6 felii de cascaval
1 carnat subtire, mai lung, gen cabanos
3- 4 linguri cascaval ras
cimbru si / sau oregano
sare
piper
1 galbenus, usor batut cu putin lapte, pentru uns

Mod de preparare

Framantati un aluat din faina, ou, sare si la nevoie putina apa, ca pentru taitei.
Separat, caliti ceapa in uleiul incins pana se inmoaie, adaugati carnea, cateva linguri de supa si caliti in continuare, acoperit, circa 10 min, amestecand ocazional.

Puneti pasta de rosii, cimbrul si lasati pe foc inca 1- 2 min, apoi condimentati cu sare, piper, dupa gust si lasati la racit.
Intindeti o foaie subtire de aluat pe masa de lucru infainata.

Repartizati uniform si unele langa altele, feliile de cascaval, puneti peste ele umplutura de carne racita, carnatul la un capat si rulati cu atentie sub forma de sul.
Transferati in tava tapetata cu hartie de copt, ungeti cu ou si dati la cuptorul incins pentru circa 30- 35 min, la 180 grade sau pana ce este coapta si frumos rumenita.

Cu 10 min inainte de a fi gata, ungeti din nou rulada cu putin galbenus, presarati cu cascaval ras si oregano si dati din nou la cuptor.
Lasati la racit pe un gratar.

Serviti feliata, ca aperitiv, dar poate fi si un fel principal de mancare, insotita de o garnitura din legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada cu Cascaval si Carnati" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada cu Cascaval si Carnati