Rulada cu Ardei Rosu si Cascaval

Postat pe: 16-09-2013
(0)

Ingrediente

3 linguri faina
3 oua
3 linguri smantana
1 praf de sare
200 g cascaval ras
100 g sunca sau salam, taiate cubulete
1/2 ardei gras rosu, taiat cubulete
1/2 legatura patrunjel verde, tocat marunt
piper proaspat macinat, dupa gust
100 g mozzarella, rasa
50 g unt, taiat bucatele

Mod de preparare

Cerneti faina intr-un bol, apoi mixati-o impreuna cu galbenusurile, smantana si sarea. Inglobati albusurile batute spuma tare, amestecand prin rasturnare de jos in sus, cu o spatula. Turnati compozitia intr-o tava intinsa, tapetata cu hartie de copt si inclinati tava in toate directiile astfel incat aluatul sa cuprinda intreaga tava si sa fie uniform repartizat.

Dati la cuptorul preancalzit, pentru aproximativ 15- 20 min, la 170- 175 grade sau pana ce aluatul este facut (trece testul cu scobitoarea), dar abia incepe sa se rumeneasca. Rasturnati imediat pe un servet uscat si indepartati hartia de copt.

Presarati uniform peste blatul cald, in urmatoarea ordine: cascavalul ras, cubuletele de sunca / salam si ardei gras, patrunjelul verde, piper, mozzarella si bucatelele de unt. Rulati aluatul elastic (fara grija ca se rupe) si transferati-l in tava tapetata cu hartie de copt.

Dati din nou la cuptorul incins, pentru 10 min, la aceeasi temperatura la care a-ti copt. Scoateti rulada pe un gratar si lasati sa se raceasca.

Serviti feliata, simpla, ca aperitiv sau insotita de o salata de cruditati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada cu Ardei Rosu si Cascaval" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada cu Ardei Rosu si Cascaval