Puneti intr-un vas, la fiert, laptele cu sarea. Separat, dizolvati faina in putin lapte rece. Turnati-o peste laptele clocotit si lasati pe foc pana se ingroasa, amestecand. Lasati la racit. Inglobati galbenusurile pe rand, omogenizand dupa fiecare, apoi albusurile batute spuma.
Turnati amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pana ce este coapta si aurie la culoare. Scoateti-o pe un servet umed, rulati si lasati la racit.
Intre timp pregatiti umplutura:
Frecati bine untul cu pateul si mustarul. Adaugati ardeiul, sunca, ouale - taiate cubulete mici; patrunjelul si ceapa tocate marunt si potriviti de sare si piper. Intindeti umplutura in strat uniform pe suprafata foii, rulati la loc, inveliti in folie alimentara si dati la rece.
Serviti-o ca aperitiv, feliata.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii