Se aleg rosii de aceeasi marime, se taie capacele, se scobesc cu o lingurita de scobit si se asaza cu gura in jos ca sa se scurga.
Ceapa se toaca si se caleste in ulei. Pestele curatat se fierbe in apa cu sare si se lasa sa se raceasca, se dezoseaza, se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa si se mai calesc impreuna cateva minute in restul de ulei. Se lasa sa se raceasca, se adauga ouale fierte si tocate marunt, tarhonul oparit si tocat si patrunjelul verde tocat marunt. Se adauga maioneza si se amesteca bine compozitia. Se pune sare dupa gust. Se umplu rosiile si se servesc.
La servire se decoreaza cu putina verdeata pe deasupra.
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu