rosii umplute

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Rosii Umplute
  • Ingrediente:
  • 10 rosii potrivite
  • 5 lg pline de pilaf rece bine scazut
  • 1/2 piept de pui(din pilaf)
  • 3 ardei grasi rosii
  • patrunjel verde
  • smantana
  • 2 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Preparare:
Preparam umplutura astfel: pilaful il amesteca cu pieptul taiat marunt adaugam ouale, ardeii (care au fost copti) taiati bucatale mici, sare piper dupa gust. Cu umplutura astfel preparata umplem rosiile care au fost scobite de miez si scurse bine.

Se aseaza intr-o tava rosiile iar peste ele turnam miezul de rosii trecut prin blender si asezonat cu piper sare si zahar9ca sa nu fie acrut). Se pune peste tava o folie de aluminiu si se dau la cuptor la foc potrivit. Spre sfarsit se ia folia si se lasa un pic sa se gratineze.

Se servesc cu smantana deasupra ... sau nu dupa preferinta

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete
Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume
Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu
Cele mai apreciate rețete
Salata de iarna asortata
1
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
3
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Prajitura 2 creme
4
Romania

Prajitura 2 creme

Prajitura 2 creme
Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac
5
Romania

Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac

Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac