Preparare:
Preparam umplutura astfel: pilaful il amesteca cu pieptul taiat marunt adaugam ouale, ardeii (care au fost copti) taiati bucatale mici, sare piper dupa gust. Cu umplutura astfel preparata umplem rosiile care au fost scobite de miez si scurse bine.
Se aseaza intr-o tava rosiile iar peste ele turnam miezul de rosii trecut prin blender si asezonat cu piper sare si zahar9ca sa nu fie acrut). Se pune peste tava o folie de aluminiu si se dau la cuptor la foc potrivit. Spre sfarsit se ia folia si se lasa un pic sa se gratineze.
Se servesc cu smantana deasupra ... sau nu dupa preferinta
Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectFursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o...
Fursecuri cu migdale - un desert simplu si deliciosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaDaca tot incepem scoala de luni, va aduc o reteta ce poate inlocuii sandvisul din pachetelul copiilor, cu niste melcisori...
Melci pt pachetelul copiilorDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii