Placinta de Cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 2-3 oua
  • faina alba cat cuprinde
  • ulei pt prajit
  • sunca
  • cascaval
  • ardei rosu
  • ceapa
  • vegeta
  • piper

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se scurg de zeama pe care o lasa. Se adauga ouale, sunca taiata cubulete, cascaval razuit, ardeiul tocat marunt, ceapa tocata, faina alba si vegeta si piper si se amesteca foarte bine.

Se incinge uleiul in tigaie si se pune cu lingura amestecul si se intinde ca si o placinta. Se prajeste pe amandoua partile pana se rumeneste. se scoate pe servetele absorbante sa se scurga de ulei.
Se serveste cu ketchup dulce sau picant. Se poate pune in compozitie cam ce ai in frigider, nu neaparat ce am scris eu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa