Cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se scurg de zeama pe care o lasa. Se adauga ouale, sunca taiata cubulete, cascaval razuit, ardeiul tocat marunt, ceapa tocata, faina alba si vegeta si piper si se amesteca foarte bine.
Se incinge uleiul in tigaie si se pune cu lingura amestecul si se intinde ca si o placinta. Se prajeste pe amandoua partile pana se rumeneste. se scoate pe servetele absorbante sa se scurga de ulei.
Se serveste cu ketchup dulce sau picant. Se poate pune in compozitie cam ce ai in frigider, nu neaparat ce am scris eu.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor"Picnicul bucatarasilor" Cine doreste o feliuta? Sau cine refuza o feliuta? Presimt ca acest cheesecake place cam...
Desert cheesecake cu capsuni fara coacereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii