Amestca untura cu mixerul la viteza medie si adauga cate un galbenus, mixand f. Bine dupa fiecare; adauga apoi faina amestecata in prealabil cu drojdia uscata si cu praful de copt, apoi putin cate putin laptele cald;
Se formeaza o coca care se imparte in 4; din fiecare se face cate o foaie foarte subtire; foile se pot umple cu branza amestecata cu 4 albusuri, 1 iaurt mic, 2 linguri de gris si chimion sau cu umplutura dulce: 300 gr. nuca macinata fin se amesteca cu 4 albusuri batute cu 250 gr. zahar si apoi un pic de rom; foile se ung cu gem de caise si deasupra se adauga umplutura de nuca, apoi iar foaie cu caise deasupra si iarasi nuca etc.
Placinta se lasa 30 min si apoi se coace la 180 grade aproximativ 30-35 minute.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii