Ceapa verde se curata, se spala bine si se toaca marunt. Mararul se alege se spala si se toaca si el marunt. Intr-un castron se amesteca branza de vaci cu telemeaua data pe razatoare, ceapa tocata, mararul, ouale si piperul.
Se unge o tava cu ulei si aseaza prima foaie de placinta care se unge si ea cu o pensula cu ulei si se continua la fel cu jumatate din pachetul de foi de placinta. Se toarna compozitia dupa ce in prealabil s-a presarat putin gris sau pesmet peste foi. Se aseaza si restul de foi unse intre ele, dupa care se portioneaza usor cu un cutit.
Ultima foaie trebuie si ea unsa. Se da la cuptor la 180gr. c pentru 40min.
Se serveste ca aperitiv rece sau calda. Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaWeekendul trecut pornisem sa fac o tarta cu capsuni ca tot e sezonul lor, dar am mancat fructele inainte cu o seara si nu am...
Tarta cu ananas si jeleu de zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii