Se prepara sosul. Se pregateste aluatul din ingredientele menionate mai sus. Se unge tava cu putin ulei dupa care se aseaza folia pe ambele parti pentru a se uniformiza cu ulei.
Se aseaza aluatul in tava, il uniformizam cu sos dupa care presaram cascaval dat prin razatoare dupa bunul plac. Punem ciuperci, salam taiat cubulete dar si felii, ardei gras si masline. Dupa aceasta se mai presara putin cascaval si sos. Se baga la cuptor si se lasa la foc mediu in jur de 30-40 minute.
Se serveste dupa bunul plac.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii