Intai preparam sosul astfel: rosiile taiate bucati si celelalte ingrediente le punem in blender si formam o pasta omogena pe care apoi o fierbem la foc mic pana ce se ingroasa.
Din ingredientele de mai sus facem un aluat cu o consistenta elastica pe care il lasam sa creasca putin. Dupa ce a crescut rupem o bucata de aluat pe care il intindem in tava (nu inainte de a-l unge cu putin ulei) intr-un strat de 0, 5 cm. Eu l-am pus pe hartie de copt.
Peste el punem cateva linguri de sos si uniformizam apoi cascaval razuit dupa care ciupercile proaspete taiate si calite in putin ulei de masline, pieptul de pui la gratar taiat cubulete, rondele de ardei gras si masline, iarasi putin cascaval ras si cateva linguri de sos.
Tava astfel pregatita se tine la cuptor cam 15-20 min la foc potrivit
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAstazi te voi te voi invata cum sa prepari o bautura ideala pentru o zi de vara: Sangria cu vin roze si zmeura. Reteta...
Sangria cu vin roze, zmeura si grepfrutSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii