Amesteci ingredientele si dupa ce ai framantat aluatul lasa-l la dospit cam 3 ore.
Toci rosiile din bulion si le amesteci cu ulei de masline (sau cu ulei de floarea-soarelui),cimbru,piper, sare dupa gust. Intinzi foaia de pizza, pui sosul, iar deasupra pui dupa preferinta cascaval ras, masline fara samburi, sunca presata, oua fierte, ciuperci, parizer,carnati etc.
Coci pizza in cuptorul incalzit in prealabil timp de 10-15 minute. Nu uita sa cumperi bere neagra! Mie-mi place Ursus.
Se scoate de la cuptor si se serveste calda! Pofta Buna!!!!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii