Ficatul,impreuna cu ceapa ,se fierb.
Se lasa la scurs si se trece prin masina de tocat carne,de 2 ori.
Pasta obtinuta se freaca bine cu piper,nucsoara si unt pana se omogenizeaza.
Pe rand se adauga 3 galbenusuri fierte si se freaca bine pana la incorporare.
Pasta obtinuta se aseaza pe un platou in aproximativ 10 gramajoare semisferice.
Deasupra fiecareia se aseaza cate o felie de ou fiert,iar de jur- imprejur albuse fierte,tocate marunt.
Totul se imbraca in gelatina obtinuta din zeama de oase si gelatina topita.
Se serveste ca aperitiv,cu castraveciori acri sau salata verde.
Acest preparat este pus in valoare de bauturi ca:vermut,bitter sau votca.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAm facut o pasiune pentru Panini Maker de la Breville si de cand l-am primit, i-am si facut loc la bucatarie. Ma bucur sa va...
Clatite cu nuci si miereReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii