Ficatul,impreuna cu ceapa ,se fierb.
Se lasa la scurs si se trece prin masina de tocat carne,de 2 ori.
Pasta obtinuta se freaca bine cu piper,nucsoara si unt pana se omogenizeaza.
Pe rand se adauga 3 galbenusuri fierte si se freaca bine pana la incorporare.
Pasta obtinuta se aseaza pe un platou in aproximativ 10 gramajoare semisferice.
Deasupra fiecareia se aseaza cate o felie de ou fiert,iar de jur- imprejur albuse fierte,tocate marunt.
Totul se imbraca in gelatina obtinuta din zeama de oase si gelatina topita.
Se serveste ca aperitiv,cu castraveciori acri sau salata verde.
Acest preparat este pus in valoare de bauturi ca:vermut,bitter sau votca.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii