Pateu de Casa din Ficatii de la Pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pateu de Casa din Ficatii de la Pui

Ingrediente

  • 1/2 kg ficatei de pui
  • lapte
  • sare
  • piper
  • nucusoara

Mod de preparare

Iaca-ma-s am "inviat" si io! Ho, ce, va gandeati sa imi faceti da un an? Ptiu, pacatoaselor! Na ca viu degrab' acilea cu o ratzeta de pateu da ficat da pui da la mama Amigdala care va saluta si zasa sa va spui ca are vraji noi pa anu asta, care vrea.

Da pana sa fac io vrajeala mai bine sa va spui ratzeta de o facuram la Craciun de sa minunara toata shatra, adevar va spui io voua! Sa mi sa taie untu' de va mintzasc.

Intai sa cauta un pui cu juma' da chil de ficatzi. Ce? Nu sa gasashte? Atunci sa veniti sa va dascant da ghinion ca trebe sa fugariti mai multi pui sa le scoateti ficatii pana sa face da juma' da chil. Penele sa mi le trimetetz mie sa afum da sperietura. Dupa ce adunati toti ficatii, ii ferbeti in lapte f'o 15 minute sa nu sa intareasca ca nu mai ie buni da nimica. Dupe aceia ii scurjati da lapte pa care il dati la pisica sa bea si gura iei.

Cand sa raceste ficatii ii puneti cu 2 pachete da unt din ala grasu (Sa nu va zgarciti la unt haladitelor ca zasa mama Amigdala sa sa puie cat ficat atata unt!), cu sare, piper si un varf da cutzat da nucsoara (Asta ie pentru obraze suptzari ca sa nu zacetz ca nu stiu, mo!) si apasati botonul la ala da-i zace mister ca sa sa amesteca bine.

Ce, nu stitz ce-i ala mister? Pai ie ala da ie mare cat un bulan si are un boton si cutzat in cap da sa invarte mai repede dacat ochiu lu mama mare dupa ce beu damijana de tzuica. Ca alalalt ochi il pierdu cand sa batu cu una de-o prinsa la al batran in pat.
Hai ca am da facut vrajala da seara, luatz de halitz pa paine prajata si muscatz cu pohta si din castravetz! Si p'orma sa venitz sa va dascant da aplecatura!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni
Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...

Briose cu afine - reteta de briose pufoase
Cartofi boieresti - simplu si bun

Cartofi boieresti - simplu si bun

Cartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.

Cartofi boieresti - simplu si bun
Cele mai apreciate rețete
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
1
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Rulada cu biscuiti, fineti si cocos
3
Dulciuri

Rulada cu biscuiti, fineti si cocos

Rulada cu biscuiti, fineti si cocos
Sirop de Soc Pentru Iarna
4
Conserve, muraturi

Sirop de Soc Pentru Iarna

Sirop de Soc Pentru Iarna
Pandispan cu mere si budinca
5
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Parteneri
Tocanita de hribi cu smantana
Bucataras.RO

Tocanita de hribi cu smantana

Pentru această rețetă delicioasă m-am inspirat de la Simona, căreia îi mulțumesc și o pup.

Tocanita de hribi cu smantana
Coulis de capsuni
Culinar.RO

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Coulis de capsuni
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent. citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!