Pateu de Casa din Ficatii de la Pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pateu de Casa din Ficatii de la Pui

Ingrediente

  • 1/2 kg ficatei de pui
  • lapte
  • sare
  • piper
  • nucusoara

Mod de preparare

Iaca-ma-s am "inviat" si io! Ho, ce, va gandeati sa imi faceti da un an? Ptiu, pacatoaselor! Na ca viu degrab' acilea cu o ratzeta de pateu da ficat da pui da la mama Amigdala care va saluta si zasa sa va spui ca are vraji noi pa anu asta, care vrea.

Da pana sa fac io vrajeala mai bine sa va spui ratzeta de o facuram la Craciun de sa minunara toata shatra, adevar va spui io voua! Sa mi sa taie untu' de va mintzasc.

Intai sa cauta un pui cu juma' da chil de ficatzi. Ce? Nu sa gasashte? Atunci sa veniti sa va dascant da ghinion ca trebe sa fugariti mai multi pui sa le scoateti ficatii pana sa face da juma' da chil. Penele sa mi le trimetetz mie sa afum da sperietura. Dupa ce adunati toti ficatii, ii ferbeti in lapte f'o 15 minute sa nu sa intareasca ca nu mai ie buni da nimica. Dupe aceia ii scurjati da lapte pa care il dati la pisica sa bea si gura iei.

Cand sa raceste ficatii ii puneti cu 2 pachete da unt din ala grasu (Sa nu va zgarciti la unt haladitelor ca zasa mama Amigdala sa sa puie cat ficat atata unt!), cu sare, piper si un varf da cutzat da nucsoara (Asta ie pentru obraze suptzari ca sa nu zacetz ca nu stiu, mo!) si apasati botonul la ala da-i zace mister ca sa sa amesteca bine.

Ce, nu stitz ce-i ala mister? Pai ie ala da ie mare cat un bulan si are un boton si cutzat in cap da sa invarte mai repede dacat ochiu lu mama mare dupa ce beu damijana de tzuica. Ca alalalt ochi il pierdu cand sa batu cu una de-o prinsa la al batran in pat.
Hai ca am da facut vrajala da seara, luatz de halitz pa paine prajata si muscatz cu pohta si din castravetz! Si p'orma sa venitz sa va dascant da aplecatura!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios
Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez
Cele mai apreciate rețete
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
1
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Prajitura Rustica
2
Dulciuri

Prajitura Rustica

Prajitura Rustica
Cum se face sucul de roșii
3
Conserve, muraturi

Cum se face sucul de roșii

Cum se face sucul de roșii
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Ardei Iuti Feliati in Otet
5
Conserve, muraturi

Ardei Iuti Feliati in Otet

Ardei Iuti Feliati in Otet
Parteneri
Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Bucataras.RO

Zacusca cu vinete, gogosari si kapia

Am incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...

Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Galuste cu prune
Culinar.RO

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia