Pasta din Slaninuta

Complexitate
redusa
Pasta din Slaninuta

Ingrediente

  • -1 bucata mai marisoara de slanina afumata,fara carne (aproximativ 300 g)
  • -4 oua fierte tari
  • -3 cepe potrivite
  • -2 linguri cu varf cu mustar, pregatit in casa
  • -sare, dupa gust
  • -piper, dupa gust
  • -boia dulce sau paprika, dupa gust

Mod de preparare

Dati slanina, ouale si ceapa prin masina de tocat carne.
Amestecati-le cu mustar, putina boia si sare, piper, dupa gust.
Dati la frigider pentru cel putin 30 min.
Serviti pasta din slaninuta unsa pe paine calda facuta in casa, sau paine prajita, alaturi de un ceai fierbinte.

Link spre Mustar Tip Dijon Pregatit Acasa

Ceva mai… ardelenesc… gen: "pita cu slana si ceapa" - consistent, foarte hranitor, care iti asigura energia necesara pentru munca fizica… caloric, dar si… bun!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate