Pasta de Carne

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

resturi de friptura (porc, pui, vita) aprox 450 gr
8 masline
3 oua fierte (tari)
mustar dupa gust
unt aproximativ 120 gr

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Am macinat resturile de friptura, maslinele si ouale fierte, am pus unt moale (la temperatura camerei) si mustar dupa gust si am amestecat totul. Nu mai trebuie nici sare si nici piper pentru ca deja are, poate ceva acritura (eu nu am pus ca nu am avut).

Pasta asta se poate folosi pe paine, la prepararea sandwich-urilor, este binevenita la cina, la dejun sau la petreceri. Daca o faceti mai picanta se poate consuma cu crackers. Noi am mancat la dejun cu niste cas dulce de vaca (productie proprie).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pasta de Carne" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

jasper
•  24.02.2010 23:48:43

pare interesant:)

lucia_bp
•  08.04.2009 21:38:58

O idee grozava !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pasta de Carne