Paparada

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ou 1-2 buc
  • Malai 1 cana
  • Iaurt 1 cana
  • Ardei gras 1 buc
  • Usturoi 1 catel
  • Ulei 2 linguri
  • Faina 2 cani
  • Ceapa 2 buc medii
  • Boia de ardei dulce dupa gust

Mod de preparare

Se dunstuie ceapa in ulei.
Oul se amesteca cu faina si malaiul.
In compozitie se mai adauga iaurtul ( sau smantana -cine suporta! ), sare si piper dupa gust, usturoiul si ardeiul gras.
Se varsa compozitia in tigaie peste ulei si ceapa.
Se amesteca la foc mic pana se omogenizeaza .
Pofta buna !
Se serveste imediat cu branza de vaci sau oi( cas,urda) si/sau carne de pui la gratar pe aburi ( este mai sanatos !)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete
Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume
Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu
Cele mai apreciate rețete
Salata de iarna asortata
1
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
3
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac
4
Romania

Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac

Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac
Salata de legume pentru iarna
5
Romania

Salata de legume pentru iarna

Salata de legume pentru iarna