Pachetele de Clatite cu Piept de Pui

Postat pe: 24-09-2015
(0)

Ingrediente

Avem nevoie de:
Pentru clatite:
2 oua
200 gr faina
500 ml lapte
sare
2 linguri ulei
Pentru umplutura
1 piept de pui
o caciulie usturoi
1 pahar iaurt
2 oua
4 linguri faina
4 linguri pesmet
condiment pui kotanyi
ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se pregateste compozitia de clatite si se prajeste. Pieptul de pui se fierbe, se lasa la racit si apoi se taie marunt. Usturoiul se curata, se da prin cleste, se adauga dupa gust condiment Kotanyi pui si paharul de iaurt.
Se ia o clatita se unge cu pasta de usturoi, se pune o lingura de carne de pui si se ruleaza. Pachetelul astfel optinut se da prin faina, prin ou (batut cu putina sare), apoi prin pesmet si se prajeste in ulei incins. Dupa prajire se scot pe prosop de hartie pentrut a se absorbi surplusul de ulei.
Se pot servi calde, sau reci.
Vreau sa particip la concursul "Da gust puiului tau cu Kotanyi"
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pachetele de Clatite cu Piept de Pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pachetele de Clatite cu Piept de Pui