Se fierb ouale.Se lasa la racit si apoi se decojesc.Se taie pe lungime. Galbenusul se freaca bine cu pateul,maioneza si se adauga piper si mustar dupa gust.E indicat sa folositi un mixer sau un robot pentru omogenizare.
Se ia cu lingrita din compozitie si se pune in jumatatile de ou. Pe acestea le asezam pe platou pe care am intins un strat de 1 cm de maioneza cu deschizatura in jos.
Din branza si margaria se face o compozitie din care formam bilute pentru capul puilor. Infingem o jumatate de scobitoare in biluta apoi in cealalalta jumatate in oul umplut. Punem ochisorii din piper si nasucul din morcov sau gogosar.
Se pot face aripioare din patrunjel sau marar.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaZacusca de vinete cu legume tocate marunt este o reteta traditionala romaneasca, preparata din vinete coapte, ardei copti,...
Zacusca de vinete – cu legume tocate maruntAstazi te voi invata o reteta ca la mama mea acasa, cu iz de studentie si voie buna. E printre primele retete pe care le-am...
Ostropel de pui ca la mama acasaDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii