Se fierb ouale.Se lasa la racit si apoi se decojesc.Se taie pe lungime. Galbenusul se freaca bine cu pateul,maioneza si se adauga piper si mustar dupa gust.E indicat sa folositi un mixer sau un robot pentru omogenizare.
Se ia cu lingrita din compozitie si se pune in jumatatile de ou. Pe acestea le asezam pe platou pe care am intins un strat de 1 cm de maioneza cu deschizatura in jos.
Din branza si margaria se face o compozitie din care formam bilute pentru capul puilor. Infingem o jumatate de scobitoare in biluta apoi in cealalalta jumatate in oul umplut. Punem ochisorii din piper si nasucul din morcov sau gogosar.
Se pot face aripioare din patrunjel sau marar.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorE foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii