Oua umplute - `puisori`

Postat pe: 21-11-2010
(7)

Ingrediente

10 oua-se fierb
mustar
o cutie pate
piper
2 linguri maioneza
scobitori
Pentru ornat:
o bucata de branza(100 g)
unt,
piper boabe si morcov sau ardei rosu
maioneza pentru culcusul puilor si pentru deliciul nostru

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se fierb ouale.Se lasa la racit si apoi se decojesc.Se taie pe lungime. Galbenusul se freaca bine cu pateul,maioneza si se adauga piper si mustar dupa gust.E indicat sa folositi un mixer sau un robot pentru omogenizare.

Se ia cu lingrita din compozitie si se pune in jumatatile de ou. Pe acestea le asezam pe platou pe care am intins un strat de 1 cm de maioneza cu deschizatura in jos.

Din branza si margaria se face o compozitie din care formam bilute pentru capul puilor. Infingem o jumatate de scobitoare in biluta apoi in cealalalta jumatate in oul umplut. Punem ochisorii din piper si nasucul din morcov sau gogosar.

Se pot face aripioare din patrunjel sau marar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Oua umplute - `puisori`" nu uita sa ii faci un review.

Alte rețete de la albinuzza

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Oua umplute - `puisori`