Se fierb ouale, se curata, se taie in doua, in lung, se scot galbenusurile si se trec prin sita. Ceapa se toaca marunt si se caleste in unt. Se adauga ficatul ce a fost taiat bucati, oparit bine si scurs. Se acopera vasul cu un capac si se tine pe foc, pana ce ficatul este gata. Se lasa sa se raceasca, se trece de 2-3 ori prin masina de tocat cu sita deasa, se amesteca cu galbenusurile si se potriveste gustul cu piper si sare. Se umplu jumatatile de ou cu acesta compozitie si se presara pe deasupra cu putina verdeata tocata marunt.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii