Oua umplute cu ficat de porc

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua 8 buc
  • ficat de porc 150 g
  • ceapa 100 g
  • unt 50 g
  • verdeata 1/2 leg
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se fierb ouale, se curata, se taie in doua, in lung, se scot galbenusurile si se trec prin sita. Ceapa se toaca marunt si se caleste in unt. Se adauga ficatul ce a fost taiat bucati, oparit bine si scurs. Se acopera vasul cu un capac si se tine pe foc, pana ce ficatul este gata. Se lasa sa se raceasca, se trece de 2-3 ori prin masina de tocat cu sita deasa, se amesteca cu galbenusurile si se potriveste gustul cu piper si sare. Se umplu jumatatile de ou cu acesta compozitie si se presara pe deasupra cu putina verdeata tocata marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc