Punem oua le intr-o cratita cu apa, le punem pe aragaz.
Din momentul in care apa incepe sa clocoteasca apa, le fierbem 6-7 minute, apoi le dam deoparte.
Le bagam sub jetul de apa rece, le crapam putin si le lasam la racorit.
Le decojim, le taiem pe jumatate si scoatem galbenusurile.
Intr-un bol amestecam urda faramitata cu smantana.
Mararul verde il spalam, indepartam coditele, il tocam si il incorporam in branza.
Presaram sare, piper si busuioc.
La final punem 2-3 galbenusuri fierte, data pe razatoare si amestecam bine.
Cu o lingurita punem umplutura in jumatatile de oua.
Le asezam pe o tava, punem cate o bucatica de gogosar pe fiecare, iar deasupra presaram patrunjel verde tocat.
Le dam la rece pentru o ora, apoi servim!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii