Se sparg ouale si se curata de coaja cu grija. Se taie fiecare ou in doua, pe lungime. Cu ajutorul unei lingurite, se scot galbenusurile, astfel incat sa nu se rupa.
Intr-un bol, se amesteca bine pateul cu 2 galbenusuri, apoi se omogenizeaza impreuna cu untul. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust (daca este cazul).
Galbenusurile se zdrobesc cu furculita, se adauga 2-3 lg de maioneza, pana se obtine o pasta omogena, se condimenteaza cu sare si piper.
Se ia o parte din jumatatile de ou si se umplu cu cele doua creme, apoi se asaza pe un platou cu partea bombata in sus. Maioneza se amesteca cu sana, se condimenteaza cu sare si piper, se omogenizeaza bine apoi se toarna pe platou, fara a acoperi insa ouale. Se presara deasupra putina boia si piper proaspat macinat.
Restul de oua se umplu cu ajutorul unui posh si se asaza pe un alt platou cu umplutura in sus. Se orneaza cu patrunjel verde, se presara deasupra putina boia si piper macinat, apoi se servesc.
Pofta buna!
Se stie ca la aparatul Crock Pot iese o bunatate de carne, frageda, moale si gustoasa. Si cand mai pui pe langa carne si...
Cotlet de porc la slow cooker Crock-Pot, servit cu 2 feluri de piureDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta video
Comentarii