Se bat bine ouăle, apoi se adaugă brânza sfărâmată, ceapa verde şi mărarul tocate.
Se încinge bine o tigaie antiaderentă şi se toarnă compoziţia.
Se rumeneşte pe ambele părţi.
Se serveşte fierbinte cu roşii şi caşcaval ras deasupra.
Poftă bun
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorM-a terminat Timea cu spatzle matze astea :)))) asa ca am gasit la Lidl si am facut cunostinta cu ei. super bun!
Chiftelute in sos tomat cu spatzle (taitei)Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii