Aluatul de foietaj se intinde si se decupeaza cercuri cu ajutorul unei forme de taiat biscuiti sau cu un pahar cu gura subtire. Cercurile de aluat se pun in tavile de mini muffins (mini briose).
Dupa aceia, branza (cream cheese sau de vaci) se amesteca cu oul, smantana, sare, piper si fasiute sau bucatele mici de sunca (prosciutto). La alegere se pot pune ciuperci prajite cu ceapa si condimente, salam, legume combinate sau orice altceva va place).
Ceapa, ardeiul si rosiile se taie marunt si se soteaza in putin ulei, cateva minute. Se scurg de ulei si se adauga peste amestecul de branza. Se omogenizeaza si se umplu cosuletele de aluat. Se dau la cuptor, la temperatura mare (380 f- 195C) pana prind o culoare aurie.
Se scot, se aseaza pe un paltou, se lasa sa se raceasca si se consuma langa un pahar de bere.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii