Taiati painea in patrate mici (o felie in 4). Puteti folosi toasturi (paine deja taiata in patrate mici).
Frecati untul cu un pic de sare pana devine cremos.
Taiati ardeiul marunt, iar rosia in felii subtiri.
Frecati branza cu marar.
Luam cate putin din unt si-l amestecam cu diferite legume: o parte il frecam cu ridiche rasa, alta parte cu boia si adaugam ardeiul gras, alta parte cu jambonul taiat marunt marunt. Ungem patratele de paine cu diferitele amestecuri realizate mai sus.
Pt culoare putem taia deasupra salata fidelute sau patrunjel marunt.
Se pot servi alaturi de un ceai fierbinte bine indulcit!
Pofta buna! !
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaEste o prajitura tare buna si aromata, pentru iubitorii de nuca de cocos.
Desert prajitura cu crema de cocos si blaturi in doua culoriReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii