Mingiute de Carne cu Susan

Postat pe: 12-03-2009
(0)

Ingrediente

800g carne tocata de pui
3 linguri de pesmet
2 cepe
2 morcovi
1 legatura patrunjel
2 oua
cimbru
piper
sare
150g susan
250 ml ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Cureti si speli ceapa si morcovii. Tai marunt ceapa, dai morcovii pe razatoarea mica. Speli si toci marunt verdeata. apoi amesteci legumele cu verdeata, carnea tocata, ouale batute si pesmetul.

Condimentezi amestecul cu piper si cimbru, tinind cont de preferintele culinare ale copiilor. Il sarezi dupa gust si omogenizezi. Cu mainile umede formezi sfere pe care le rostogolesti prin susan si le rumenesti uniform in baie de ulei incins.
Se pot servi fie reci ca aperitiv, fie calde cu garnitura de legume cu sos de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Mingiute de Carne cu Susan" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Mingiute de Carne cu Susan