Mic Dejun Englezesc (English Breakfast)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Mic Dejun Englezesc (English Breakfast)

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • 2 carnaciori de porc
  • 2 feliute de sunca
  • 2 oua
  • 200 g ciuperci
  • 200 g fasole boabe in conserva
  • 2 feliute de paine (prajita)
  • 1 rosie
  • suc proaspat de fructe
  • ulei pentru prajire

Mod de preparare

- se prajesc carnaciorii
- se taie ciupercile felii si se prajesc separat; se sareaza cand sunt gata
- se pun feliutele de sunca la prajit langa carnaciori
- se pune fasolea pe foc intr-o cratita
- se fac ochiurile
- se taie o rosie in jumatate
- cand sunt toate gata, se aranjeaza intr-o farfurie si se servesc cu 1 feliuta de paine (prajita) si cu suc proaspat de fructe

Teoretic - in reteta englezeasca - pentru o portie se folosesc cantitati duble de carnaciori, sunca si ochiuri. Fiind insa prea consistent astfel, am folosit cate o bucata din fiecare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate