Mic Dejun Englezesc (English Breakfast)

Postat pe: 11-12-2008
(0)

Ingrediente

Pentru 2 portii:
2 carnaciori de porc
2 feliute de sunca
2 oua
200 g ciuperci
200 g fasole boabe in conserva
2 feliute de paine (prajita)
1 rosie
suc proaspat de fructe
ulei pentru prajire

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
- se prajesc carnaciorii
- se taie ciupercile felii si se prajesc separat; se sareaza cand sunt gata
- se pun feliutele de sunca la prajit langa carnaciori
- se pune fasolea pe foc intr-o cratita
- se fac ochiurile
- se taie o rosie in jumatate
- cand sunt toate gata, se aranjeaza intr-o farfurie si se servesc cu 1 feliuta de paine (prajita) si cu suc proaspat de fructe

Teoretic - in reteta englezeasca - pentru o portie se folosesc cantitati duble de carnaciori, sunca si ochiuri. Fiind insa prea consistent astfel, am folosit cate o bucata din fiecare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Mic Dejun Englezesc (English Breakfast)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Mic Dejun Englezesc (English Breakfast)