Presarati feliile de rosie cu sare, piper si pudra de plante aromatice.
Presarati telemeaua cu aceiasi pudra de plante.
Taiati mijlocul feliei de dovlecel in asa fel incat sa obtineti un inel. Condimentati-l deasemenea!
Incalziti tigaia de teflon, puneti uleiul, apoi asezati feliile de rosie, bucata de telemea, felia de dovlecel. Spargeti oul in interiorul inelului de dovlecel. Puneti condimente si sare.
Gatiti sub capac la foc mic aprox. 12 minute (pana se coaguleaza albusul).
In locul dovlecelului puteti folosi ardei gras, gogosar sau o felie de vanata.
Daca nu va place gustul legumelor natur, sotati-le in putin ulei.
Telemeaua trebuie sa fie mai uscata. Daca vreti, o puteti inlocui cu cascaval. Eu am folosit telemea de capra.
Serviti cu felii de paine neagra cu seminte si micul dejun va fi complet!
POFTA BUNA!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii