Presarati feliile de rosie cu sare, piper si pudra de plante aromatice.
Presarati telemeaua cu aceiasi pudra de plante.
Taiati mijlocul feliei de dovlecel in asa fel incat sa obtineti un inel. Condimentati-l deasemenea!
Incalziti tigaia de teflon, puneti uleiul, apoi asezati feliile de rosie, bucata de telemea, felia de dovlecel. Spargeti oul in interiorul inelului de dovlecel. Puneti condimente si sare.
Gatiti sub capac la foc mic aprox. 12 minute (pana se coaguleaza albusul).
In locul dovlecelului puteti folosi ardei gras, gogosar sau o felie de vanata.
Daca nu va place gustul legumelor natur, sotati-le in putin ulei.
Telemeaua trebuie sa fie mai uscata. Daca vreti, o puteti inlocui cu cascaval. Eu am folosit telemea de capra.
Serviti cu felii de paine neagra cu seminte si micul dejun va fi complet!
POFTA BUNA!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm pregatit o mancare buna, buna pentru azi: piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline. Din categoria rapid de...
Piept de curcan cu sos de rosii, capere si maslineCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii