Ouale se fierb 8 minute, se racoresc in apa rece, se curata de coaja si se taie rondele. Cozile de langusta si feliile de salam se rumenesc in unt.
Se adauga ardeii iuti, arpagicul si patrunjelul tocate marunt, rondelele de ou, smantana si mustarul, se amesteca si se aranjeaza intr-un vas de Jena in asa fel, incat sa arate cat mai colorat si mai apetisant.
Se acopera cu felii de cascaval si varfuri de cutit de unt. Se da la cuptor pana ce cascavalul se topeste si formeaza o crusta maronie.
Se serveste din vasul in care s-a pregatit cu un vin alb sec. Este un excelent preparat pentru St. Valentine's Day.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii