Fasolea am pus-o de seara in apa la inmuiat. A doua zi am fiert-o (de doua ori) 10 minute, într-o oală, până s-a format spuma şi am aruncat apa, după care am spalat fasolea cu apă călduţă. Apa aruncată trebuie înlocuită cu altă apă fierbinte, nu rece. Cand am pus a treia apa, am adaugat morcovul, o ceapa si foaia de dafin si am lasat-o sa fiarba la foc mic. Cand a fiert am rasturnat-o intr-o strecuratoare si am lasat-o la racit. Cand s-a racit, am pus-o intr-un castron, si cu mixerul vertical am mixat, adaugand 100 ml ulei,putin cate putin .
Restul de ulei l-am pus intr-o craticioara la incins ,si am adaugat doua cepe tocate marunt. Am lasat ceapa 2-3 minute cat sa se inmoaie, fara a se praji si asa fierbinte am adaugat-o peste fasole si am mixat pana la omogenizare. La sfarsit am adaugat sare si piper.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii