Am taiat fisii feliile de brinza topita si le-am infipt in batul de frigaruie.
Am impartit carnea in 4 parti egale, dupa numarul frigaruilor. Am pus jumatate din fiecare cantitate de carne in palma si peste batul cu brinzica ... si am acoperit cu restul de carne tocata. Apoi i-am dat forma de crocheta. Important este atunci cind vreti sa le prajiti sa acoperiti bine brinza cu carnea, caci brinza care se topeste si reuseste sa iasa din crocheta se varsa in ulei si se arde usor, facand fum si innegrind uleiul ...
Fiecare crocheta am trecut-o prin ou batut + lapte si apoi prin pesmet, dupa care am trecut la urmatoarea crocheta. Ideal ar fi sa le treceti de cite 2 ori prin ou si prin pesmet
Se pot coace in cuptor cum am facut eu dor ca inainte de a le pune in tava am invelit batul in hirtie de staniol ca sa nu se arda
sau
Se pot frige in tigaie/wok cu ulei
sau
La gratar
Este o reteta super usoara pe care oricine o poate modifica in functie de preferinte. Modul de a le pune pe "tzepushe" insa mi-a placut cel mai mult.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNoroc cu provocările, așa mai postez și eu ceva rețete :D Glumesc ;) În ultimele două luni, au fost evenimente mai...
Cosulete cu cirese și crema de branzaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii