Am taiat fisii feliile de brinza topita si le-am infipt in batul de frigaruie.
Am impartit carnea in 4 parti egale, dupa numarul frigaruilor. Am pus jumatate din fiecare cantitate de carne in palma si peste batul cu brinzica ... si am acoperit cu restul de carne tocata. Apoi i-am dat forma de crocheta. Important este atunci cind vreti sa le prajiti sa acoperiti bine brinza cu carnea, caci brinza care se topeste si reuseste sa iasa din crocheta se varsa in ulei si se arde usor, facand fum si innegrind uleiul ...
Fiecare crocheta am trecut-o prin ou batut + lapte si apoi prin pesmet, dupa care am trecut la urmatoarea crocheta. Ideal ar fi sa le treceti de cite 2 ori prin ou si prin pesmet
Se pot coace in cuptor cum am facut eu dor ca inainte de a le pune in tava am invelit batul in hirtie de staniol ca sa nu se arda
sau
Se pot frige in tigaie/wok cu ulei
sau
La gratar
Este o reteta super usoara pe care oricine o poate modifica in functie de preferinte. Modul de a le pune pe "tzepushe" insa mi-a placut cel mai mult.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii