Frigarui - Crochete din Carne Tocata

Postat pe: 03-06-2011
(0)

Ingrediente

Pentru 4 crochete:
4 bete de frigarui
carne tocata - 200 g
marar si patrunjel
sare
piper
3 cuisoare pisate
2 felii de brinza topita
1 ou batut cu putin lapte
pesmet
branza topita

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Am taiat fisii feliile de brinza topita si le-am infipt in batul de frigaruie.
Am impartit carnea in 4 parti egale, dupa numarul frigaruilor. Am pus jumatate din fiecare cantitate de carne in palma si peste batul cu brinzica ... si am acoperit cu restul de carne tocata. Apoi i-am dat forma de crocheta. Important este atunci cind vreti sa le prajiti sa acoperiti bine brinza cu carnea, caci brinza care se topeste si reuseste sa iasa din crocheta se varsa in ulei si se arde usor, facand fum si innegrind uleiul ...

Fiecare crocheta am trecut-o prin ou batut + lapte si apoi prin pesmet, dupa care am trecut la urmatoarea crocheta. Ideal ar fi sa le treceti de cite 2 ori prin ou si prin pesmet

Se pot coace in cuptor cum am facut eu dor ca inainte de a le pune in tava am invelit batul in hirtie de staniol ca sa nu se arda

sau

Se pot frige in tigaie/wok cu ulei

sau

La gratar
Este o reteta super usoara pe care oricine o poate modifica in functie de preferinte. Modul de a le pune pe "tzepushe" insa mi-a placut cel mai mult.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Frigarui - Crochete din Carne Tocata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Frigarui - Crochete din Carne Tocata