`Flori` umplute

Complexitate
redusa
`Flori` umplute

Ingrediente

  • -3-4 buc piept de pui, fiert si tocat marunt
  • -cascaval ras, cat doriti cantitativ
  • -1-2 linguri pline cu varf, cu maioneza
  • -2-3 lingurite mustar de Dijon
  • -4-5 felii de bacon (slaninuta), taiat cubulete si prajita bine sau salam, carnat, uscate si taiate cubulete mici care nu necesita prajire
  • -1/2 legatura patrunjel, tocat marunt
  • -1 plic praf de copt
  • -sare
  • -piper
  • -aluat foitaj

Mod de preparare

Lasati foitajul la decongelat, apoi taiati-l sub forma de patrate. Captusiti cu ele formele de muffins ca in imaginile ce urmeaza.

Separat, omogenizati bine restul ingredientelor si potriviti de sare si piper.

Umpleti patratele de aluat care sunt deja puse in forme, cu amestecul obtinut si strangeti la mijloc colturile, doua cate doua (cele opuse), sub forma de plic, lipind doar capetele. Rasfrangeti colturile libere ale aluatului. Urmariti pozele.

Intre timp, incingeti cuptorul la 220 grade.

Dati tava la cuptorul incins si nu deschideti usa timp de 5 min, apoi reduceti temperatura la 180 grade si mai lasati 20 min sau pana ce aluatul se rumeneste frumos.

Serviti-le calde sau reci, ca aperitive.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Prajitura Schneider
2
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura cu foi si gem de prune
4
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cremes A la Cluj
5
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj